o studiju

STUDIO – Dizajn studio ˝estetikheretik˝ djeluje od 2007. godine sa sjedištem u Čakovcu. Dio je tvrtke 4D Interijeri koja se bavi izradom namještaja, međutim on ima potpunu autonomiju. Rad studija je, u većoj mjeri, fokusiran na projektiranje svih vrsta interijera (stambeni prostori, butici, barovi, apartmani, restorani…), a uspješno smo se okušali i u osmišljavanju kazališne scenografije, dizajnu sajamskih štandova, pa i nekih projekata eksterijera.

Dizajn studio ˝estetikheretik˝ surađuje sa stručnim pojedincima i timovima iz raznih područja, vezanih uz interijer, a sve s ciljem kako bi klijentu pružili maksimalnu moguću uslugu. U rad studija uključeni su arhitekti, dizajneri, inženjeri, umjetnici, obrtnici itd. te se njihove usluge uključuju u proces po potrebi.

Svoj rad baziramo na profesionalizmu i, nadasve, kvaliteti.

Dizajn studio ˝estetikheretik˝ također surađuje i sa nekolicinom Agencija za nekretnine Diljem Sjeverozapadne Hrvatske, kao svojevrstan dodatan servis i usluga kupcima nekretnina.

Usluge koje pruža Dizajn studio ˝estetikheretik˝ jesu:

Dizajn interijera – osmišljavanje identiteta prostora, koncept prostora, dispozicija elemenata i opreme, odabir materijala, dekora, dezena, boja, prijedlozi alternativnih rješenja sa slikama.

Projektiranje interijera – nakon faze Dizajna interijera, potrebno je izraditi projektnu dokumentaciju kako bi se definirao svaki element interijera pojedinačno (podne obloge, zidne obloge, namještaj, izvodi instalacija, rasvjeta, tkanine…) da bi se pomoću tih dokumenata lakše mogli planirati troškovi kao i rokovi za dobavu ili izradu istih. Projektna dokumentacija uvelike olakšava klijentu sam proces u koji se upustio štedeći mu vrijeme, živce i novac.

Inženjering – Prilikom izrade Projektne dokumentacije Dizajn studio ˝estetikheretik˝ prilaže i po jednu ponudu za svaku poziciju iz Projektne dokumentacije. Takva ponuda klijentu služi kao Bazna ponuda i prema njoj se mogu uspoređivati sve ostale ponude koje klijent pribavi. Ukoliko klijent angažira Dizajn studio ˝estetikheretik˝ za usluge Inženjeringa, to znači da je Studio dužan pribaviti 1-3 različitih ponuda za dogovorene pozicije iz Projektnedokumentacije.

Nadzor – praćenje kvalitete pozicija iz Projektne dokumentacije, kao i rokova izrade ili dobave istih. Ovim procesom Dizajn studio ˝estetikheretik˝ garantira klijentu dogovorenu kvalitetu i rokove koji su, vjerojatno, najveći problem u cijelom procesu.

Dekoriranje – ukoliko imate prostor koji je već definiran osnovnim elementima, a nemate ideju kako ga osvježiti, Dizajn studio ˝estetikheretik˝ uvijek ima ideje. Bilo o kakvom prostoru se radi, ako on može izgledati bolje mi znamo na koji način.

Savjetovanje – ukoliko naiđete na bilo kakvi problem, u bilo kojoj fazi izrade interijera, možete nazvati Dizajn studio ˝estetikheretik˝ i mi ćemo promptno pokušati riješiti vaš problem savjetima i prijedlozima te ćemo zajedno sa vama pronaći najbolje rješenje upravo za vas.